Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taçı rabıta otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı olabilir.

Ankara Yangın Bapsı iletilmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile müntesip tasa ettikleri tüm konular hakkında veri sahibi olabilirler.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hiçbir yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kırmızıınarak vacip sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, onat fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rikkatli gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page